Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Animatie, voor iedereen wat te doen!

Als uw kinderen het naar de zin hebben, dan heeft u dat ook! Klinkt dit u goed in de oren? Dan bent u op camping De Wâldsang aan het goede adres!

Terwijl u op het terras van de Kienstobbe geniet van de vakantie, kunt u de kinderen heerlijk zien spelen bij de klimtoestellen of in de freegame. Met de vele speelvoorzieningen is er voor ieder wat wils. Gratis zwemmen in het openluchtzwembad van Bakkeveen, samen de dieren voeren bij de kinderboerderij, klimmen in de draadpyramide, vissen bij de visvijver, spelen in één van de vele speeltuinen, een lekker potje tafeltennis spelen. Het kan allemaal!

Voor alle leeftijden is er genoeg te doen: lekker chillen in het jeugdhonk met gratis wifi, tv en dvd-speler of fanatiek een potje voetbal of basketbal spelen in de freegame sportarena.

Met de mooie omgeving is het heerlijk om een kano te huren en lekker het water op te gaan. Ook bij slecht weer niet getreurd, met de grote bibliotheek en spelotheek en met draadloos internet over de gehele camping is zelfs een regenachtige dag een top dag!

Tijdens de schoolvakanties (in het Noorden) hoeft niemand zich meer te vervelen. Het professionele recreatieteam zorgt voor een gevarieerd programma voor jong en oud. Knutselen, gekke spellen, sporten, avondtheater en nog veel meer! Klik hier voor het gehele programma. Dit allemaal voor het ultieme vakantiegevoel!

Kom het beleven op camping De Wâldsang!

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

 

”prettige sfeer en leuke animatie maken het tot een top camping”

 

animatie zwemmen camping waldsang friesland bakkeveen

animatie camping friesland waldsang bakkeveen kinderen