Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Snackbar en Grand Café De Kienstobbe op De Wâldsang in Friesland

Heeft u een stevige boswandeling of mooie fietstocht gemaakt? Dan kunt u heerlijk bijkomen in de loungehoek van het grand café, bij het knapperend haardvuur, of op het terras, genietend van de zon. Geen zin om te koken? In onze snackbar hebben wij heerlijke (afhaal)plates, pizza’s en de lekkerste friet van Friesland!

Vanaf het terras heeft u uitzicht op de speeltuin en terwijl u volop geniet, kunt u uw kinderen met een gerust hart laten spelen. Het overdekte deel van het terras is ingericht met loungemeubelen van steigerhout en biedt ook als het wat minder goed weer is de mogelijkheid om lekker buiten te zitten.

 

Naast een speciaal biertje of een goed glas wijn, kunt u in ons grand café ook terecht voor een potje biljart op een verwarmde biljarttafel, een potje poolen of even darten op een officieel dartboard. Bij de loungehoek hangt een tv zodat u niks hoeft te missen van Max Verstappen of uw favoriete voetbalteam.

Heeft u binnenkort een vergadering of geeft u een (familie)feest en zoekt u nog een locatie? Lees hier over de mogelijkheden!

Boek nu uw vakantie!

Waldsang onlineboekenknopWaldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

“Het eten is prima,

goede prijzen, dus leuk om

meerdere keren heen te gaan”

 

groene-vink

 Goed en betaalbaar!

 

groene-vink

 Houtkachel met  loungehoek!

 

groene-vink

 Lekkerste friet van  Friesland!

 

Horeca camping friesland bakkeveen waldsang houtkachel

horeca waldsang camping friesland bakkeveen