Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Goed en schoon sanitair

Al jarenlang besteden wij veel aandacht aan het schoonhouden van onze sanitaire voorzieningen. Schoon sanitair vinden wij een randvoorwaarde voor een ontspannen vakantie. In onze ruim opgezette en verwarmde sanitaire gebouwen vindt u alle voorzieningen die u verwacht, met o.a. afsluitbare was cabines, heerlijke douches, babybadkamer, (af)was gelegenheid, toiletpapier en toiletbrilreiniger, zeep, handendrogers en een chemisch toilet.

Duurzaamheid
Een camping middenin de natuur heeft duurzaamheid natuurlijk hoog in het vaandel. In 2014 zijn wij daarom over gegaan op een sep-card systeem voor het gebruik van de douches, de oude TL-verlichting in de toiletgebouwen zijn vervangen door LED lampen met bewegingsmelders en 180 heat pipes op het dak verwarmen het water van onze toiletgebouwen. Stap voor stap verduurzamen wij op deze manier onze mooie camping, zodat ook (uw) toekomstige kinderen kunnen genieten van de natuur in Bakkeveen.
Wilt u meer weten over wat wij als camping doen voor een beter klimaat? Lees hier meer over hoe wij denken over duurzaamheid!

Privé sanitair

Wilt u liever uw eigen sanitair? Dat kan! Boek een kampeerplaats comfort plus met privé sanitair! Ervaar het gemak van alle sanitaire voorzieningen direct naast uw caravan of tent! Verwarmde cabines met uw eigen toilet, douche en wastafel. Klik hier voor meer informatie!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig tijdens het boeken?
U kunt altijd contact met ons opnemen via 0516 54 12 55 of een mail sturen naar info@waldsang.nl.

Boek nu uw vakantie!

Waldsang onlineboekenknopWaldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

 

“Zowel privé sanitair als toiletgebouwen

schoon en goed onderhouden”

 

groene-vink

 Duurzaam!

 

groene-vink

 Privé sanitair!

 

groene-vink

 Schoon!

 

 

sanitair de waldsang friesland bakkeveen kamperen camping

camping sanitair friesland kamperen bakkeveen waldsang