Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Gratis wifi bij onze kampeerplaatsen en accommodaties!

Bij aankomst in uw accommodatie of op uw toeristische kampeerplaats krijgt u 1 gratis wifi-ticket van ons. Hiermee kunt u met 1 apparaat tegelijkertijd gebruik maken van het internet. Op onze gehele camping heeft u de beschikking over het draadloze netwerk. Met meer dan 30 zenders over het hele terrein zorgen wij dat u overal bereik heeft.

Omdat Bakkeveen in een zogenaamd buitengebied valt, bieden de grote providers als Ziggo en KPN niet voldoende capaciteit voor een camping. In samenwerking met Northnets hebben we in 2014 een glasvezelkabel aangelegd naar de camping, om toch voor voldoende capaciteit te zorgen.

Nieuw in 2017!
In de winter van ’16-’17 hebben wij de wifi-antenne’s op alle masten vervangen door krachtigere zenders. De enkele antenne op elke mast heeft plaats gemaakt voor 2 of 3 van deze krachtigere zenders. Naast het vervangen van de antenne’s zijn achter de schermen een aantal veranderingen doorgevoerd die de snelheid en stabiliteit van het internet ten goede komen. Door onze wifi infrastructuur te blijven verbeteren, hopen wij te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar een stabiele en snelle internetverbinding op de camping.

Mocht u met meerdere apparaten online willen, kunt u extra tickets kopen voor €2,00 per dag. Wifi zit niet inbegrepen bij het ACSI-tarief, de camperplaatsen, het NKC-tarief, de seizoenplaatsen en de jaarplaatsen.

Een vergoeding voor wifi? Is dat nog wel van deze tijd?
Zeker. Wifi aanbieden op zo’n grote schaal is en blijft een grote uitdaging. Door een kleine vergoeding te vragen voor onze voorziening, waarborgen wij de kwaliteit. Onze camping heeft weliswaar een glasvezelaansluiting, maar het aanbod van data is niet onbeperkt. Daarom verkiezen wij kwalitatief goed/snel internet boven het (te) erg belasten van onze datacapaciteit door wifi onbeperkt te maken.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig tijdens het boeken?
U kunt altijd contact met ons opnemen via 0516 54 12 55 of een mail sturen naar info@waldsang.nl

Boek nu uw vakantie!

Waldsang onlineboekenknopWaldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

 

“camping verdient 6 sterren wat ons betreft”

friesland gratis wifi camping kamperen bakkeveen waldsang

camping gratis wifi bakkeveen friesland waldsang kamperen

Gratis wifi camping friesland bakkeveen waldsang kamperen