Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Jaarplaats voor chalets en stacaravans

Voor wie graag een eigen ‘stekkie’ wil hebben, biedt De Wâldsang een ruime jaarplaats. Een gastvrije camping waar we er alles aan doen om het u gedurende het hele seizoen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Van de fris groene lente kleuren eind maart tot en met de rood/oranje kleuren van de herfstvakantie kunt u genieten van alles wat De Wâldsang te bieden heeft!

Als gast van De Wâldsang kunt u gratis zwemmen in het openluchtzwembad in Bakkeveen, er zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen, een dierenren, wasserette en een goede snackbar met Grand Café. Voor alle faciliteiten kijkt u hier.

De jaarplaatsen zijn ongeveer 180m2 groot, beschikken over een 16 Ampère elektra aansluiting, goede waterdruk en een vaste gas aansluiting. Lopen met uw gasfles is dus verleden tijd!

Wifi is tegenwoordig niet meer weg te denken op een camping. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een router te laten plaatsen, zodat u verzekerd bent van een goede verbinding. In 2014 hebben wij een glasvezel kabel aangelegd om een zo goed mogelijke verbinding te realiseren. Lees meer over ons wifi-netwerk!

Het hele seizoen door een ontspannen vakantie

U heeft in uw chalet of stacaravan de beschikking over 55 digitale tv-zenders. Het maaien van het gras wordt ook door ons verzorgd. Wilt u liever zelf maaien? Bij de receptie staan elektrische maaiers voor u klaar en de vele gele kruiwagens bij het groen afval station kunt u zo gebruiken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Op onze ‘te koop’ pagina ziet u het huidige aanbod op onze camping. U bent van harte welkom om een kijkje te komen in Bakkeveen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de jaarplaatsen? Vul dit formulier in, mail naar info@waldsang.nl of bel naar 0516 541255.

Waldsang tarievenknop

 

”Goed onderhouden camping met veel service”

 

groene-vink

Gratis zwemmen!

 

groene-vink

Uitstekende service!

 

groene-vink

Het hele seizoen activiteiten!

 

groene-vink

Eigen wifi-router mogelijk

 

jaarplaats friesland camping de waldsang bakkeveen

jaarplaatsen camping de waldsang bakkeveen friesland