Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

 

waldsang-korting-7-dagenwaldsang-korting-14-dagen

Kampeerplaats comfort plus met privé sanitair

Ervaar de luxe van privé sanitair: uw eigen douche, wastafel en toilet naast de caravan. Compleet met al uw eigen spullen in een verwarmde unit. Dat is pas het echte vakantiegevoel! Lees verder en laat u overtuigen van de luxe!

groene-vinkUw eigen spullen bij de hand!groene-vinkGratis wifi!
groene-vinkUitstekende service!groene-vinkPrachtige omgeving!

Net als thuis

Niet in de rij staan bij het toiletgebouw, uw eigen spullen bij de hand, direct naast uw caravan of tent en de privacy van thuis. Dát is kamperen met privé sanitair. In onze privé sanitaire units heeft u de ruimte en kunt u heerlijk ontspannen douchen.

Bij onze plaatsen met privé sanitair heeft u de beschikking over 16 Ampère elektra, CAI aansluiting en afvoer. Koud en warm water is inclusief, net als een bijzettentje.

De plaatsen met privé sanitair zijn als roze aangegeven op onze plattegrond. De plaatsen 38, 39, 41 t/m 48 en 106 t/m 109 zijn autovrij; u heeft een eigen parkeerplaats nabij. Op plaats 159 t/m 162 kunt u de auto op de kampeerplaats parkeren. Uiteraard is uw hond ook welkom!

Nu met gratis wifi!
U krijgt bij uw boeking een gratis wifi-ticket! Op het hele terrein heeft u de beschikking over ons draadloos netwerk.

De ideale vakantiedag met nét dat beetje extra
Uiteraard willen we u net dat beetje extra bieden. Daarom heeft u als gast van De Wâldsang gratis toegang tot het zwembad in Bakkeveen en kunt u bij ons uw picknicktafel er alvast bij reserveren! Naast de diverse kampeermogelijkheden, hebben wij ook speciale kampeerarrangementen voor u. Laat u verwennen met een vers warm broodje terwijl u de ochtendkrant leest! Of boek direct uw entree voor een ontspannen dagje wellness bij Thermen de Waterlelie met korting! Liever ontspanning door inspanning in de sportschool? Voor maar €5,- heeft u een dag lang toegang tot het fitnesscentrum Club Fysiek in Marum!

Met privé sanitair voor uw gemak

Uiteraard hebben we aan alles gedacht; centrale verwarming, een spiegel met planchet en alle ruimte voor uw eigen toiletartikelen. Voor uw tandenborstel of scheerapparaat is er een stopcontact en om de temperatuur perfect te regelen hebben we een thermosstaatkraan geplaatst.

Boek nu uw vakantie!

Waldsang onlineboekenknopWaldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

 

 

 

waldsang-korting-21-dagen

 

 

“Zeker het privé sanitair 

is een aanrader”

 

kamperen prive sanitair bakkeveen friesland camping

kamperen prive sanitair camping friesland bakkeveen

 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig tijdens het boeken?
Bel naar 0516 54 12 55 of stuur een mail naar info@waldsang.nl