Accommodatie huren Pasen 2023

Periode: 06-04-2023 t/m 11-04-2023

Kom heerlijk met het hele gezin genieten. Traditiegetrouw komt de Paashaas langs om zijn eieren verstoppen.

  • Accommodatie huren Pasen 2023
Accommodatie huren Pasen 2023

Vijver chalet 4 personen

Onze vijver chalets zijn compleet ingerichte luxe chalets voor 4 personen gelegen aan de visvijver. Voorzien van een privé vissteiger en een ruime tuin met voldoende privacy. Prachtig chalet huren aan het water in Friesland.

Boek arrangement
Accommodatie huren Pasen 2023

Vijver chalet 6 personen

Onze vijver chalets zijn compleet ingerichte luxe chalets voor 6 personen gelegen aan de visvijver. Voorzien van een privé vissteiger en een ruime tuin met voldoende privacy. Langs het water van de vijver is een afrastering aangebracht met hekjes voor de steigers, zodat uw kinderen veilig kunnen rondlopen. Om heerlijk te kunnen relaxen zijn alle terrassen van de chalets voorzien van twee ligbedden.

Boek arrangement
Accommodatie huren Pasen 2023

Slotplaats chalet

Luxe chalets aan de rand van landgoed De Slotplaats met uitzicht op de speeltuin, voorzien van o.a. vaatwasser, boxsprings, Nespresso koffiemachine. De chalets zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht voor 4 personen. Dankzij de ligging aan de rand van een eeuwenoud bos ademen deze chaletplaatsen extra rust uit. Om heerlijk te kunnen relaxen zijn alle terrassen van de chalets voorzien van twee ligbedden.

Boek arrangement