Accommodatie huren Hemelvaart 2023

Periode: 17-05-2023 t/m 22-05-2023

Kom met het hele gezin mooie herinneringen maken! Genieten van een mooie fietstocht in de prachtige omgeving of heerlijk relaxen terwijl de kinderen buiten of binnen spelen.

  • Accommodatie huren Hemelvaart 2023
Accommodatie huren Hemelvaart 2023

Vijver chalet 4 personen

Onze vijver chalets zijn compleet ingerichte luxe chalets voor 4 personen gelegen aan de visvijver. Voorzien van een privé vissteiger en een ruime tuin met voldoende privacy. Prachtig chalet huren aan het water in Friesland.

Boek arrangement
Accommodatie huren Hemelvaart 2023

Vijver chalet 6 personen

Onze vijver chalets zijn compleet ingerichte luxe chalets voor 6 personen gelegen aan de visvijver. Voorzien van een privé vissteiger en een ruime tuin met voldoende privacy. Langs het water van de vijver is een afrastering aangebracht met hekjes voor de steigers, zodat uw kinderen veilig kunnen rondlopen. Om heerlijk te kunnen relaxen zijn alle terrassen van de chalets voorzien van twee ligbedden.

Boek arrangement
Accommodatie huren Hemelvaart 2023

Slotplaats chalet

Luxe chalets aan de rand van landgoed De Slotplaats met uitzicht op de speeltuin, voorzien van o.a. vaatwasser, boxsprings, Nespresso koffiemachine. De chalets zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht voor 4 personen. Dankzij de ligging aan de rand van een eeuwenoud bos ademen deze chaletplaatsen extra rust uit. Om heerlijk te kunnen relaxen zijn alle terrassen van de chalets voorzien van twee ligbedden.

Boek arrangement
Accommodatie huren Hemelvaart 2023

Safaritent

Deze stoere én luxe safaritenten zijn een glamping experience in optima forma! De tenten zijn ingericht met een warm, robuust houten interieur. Bij glamping hoort luxe en wat is er fijner dan een eigen badkamer! Onder de bedstee hebben de kinderen een knusse speelruimte voor zichzelf, maar buiten spelen is natuurlijk ook fijn. Stelt u zich eens voor… u heerlijk op het terras met een kopje vers gezette koffie en de kinderen heerlijk spelend in de speeltuin tegenover de tent.

Boek arrangement