Vissen op een unieke locatie

Huur een accommodatie met privé vissteiger!

Visvijver

Privé vissteiger

Visvijver
Om te kunnen vissen in de vijver van De Wâldsang bent u geen vergunning nodig. In de visvijver zijn karpers, graskarpers, kruiskroeskarpers en winde uitgezet. Rond de vijver beschikken alle accommodaties over een privé vissteiger en zijn er 2 grote steigers voor algemeen gebruik door gasten van de camping.

Accommodatie aan de visvijver

Vijver lodge
De vijver lodge is een 2-persoons lodge, waarbij u zo uw eigen steiger (25m2) op stapt. Genieten aan het water van de opkomende zon, heerlijk relaxed! Uw ruime kamer heeft een 2 persoons-boxspring bed voorzien van bedlinnen, flatscreen tv, centrale verwarming, een complete keuken met kookplaat, waterkoker, Nespresso koffiemachine en een koelkast. Uiteraard heeft u uw eigen badkamer, met toilet, wastafel en douche. Hier komt u helemaal tot rust!

Vijver chalet
De chalets zijn fantastisch gelegen aan een prachtige visvijver en ieder voorzien van een privé vissteiger, op geringe afstand van de speeltuin en de receptie. De chalets zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht voor 4 personen. Langs het water van de vijver is een afrastering aangebracht met hekjes voor de steigers, zodat uw kinderen veilig kunnen rondlopen. Om heerlijk te kunnen relaxen zijn alle terrassen van de chalets voorzien van twee ligbedden. 

Ik wil een chalet aan de visvijver boeken!

Check beschikbaarheid