Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Activiteiten

Wilt u tijdens uw vakantie toch sportief bezig zijn? Dat kan! Vanaf de Wâldsang kunt u een prachtige stukken kanoën, hebben wij een samenwerking met NLG Marum en leent de natuur hier zich uitstekend voor een rondje hardlopen! Lees hier verder over alle activiteiten.

Kanoën

De kano laat u te water tegenover De Wâldsang. Vanaf hier kunt u alle kanten op; het Koningsdiep op of een heel eind varen richting Frieschepalen of Drachten. Alleen wanneer u een bordje ‘Ameland’  tegenkomt, bent u te ver.

Komt u met een grotere groep? Dan organiseren wij graag een Wânnotocht voor u. Meer weten? Lees dan hier alles over de Wânnotochten.

Outdoor Bakkeveen

Heeft u watervrees en durft u een Wanno-tocht niet aan? Outdoor Bakkeveen heeft een groot aanbod aan outdoor activiteiten die ideaal zijn voor kleine en grote groepen!

Club Fysiek Marum

Speciaal voor u als gast op De Wâldsang hebben wij een samenwerking met Club Fysiek in Marum. Uzelf lekker in het zweet werken doet u bij de fitness, of één van de groepslessen die worden aangeboden. Bij Club Fysiek heeft u toegang tot de sauna, de massagestoel en zit koffie, thee en sportdrank er gratis bij! Haal uw toegangskaart bij de receptie!

Hardlopen

Waar rent het nu lekkerder dan in de frisse boslucht? Juist, nergens! Direct vanaf de camping loopt u zo het bos in! De mogelijkheden om door de natuur hard te lopen zijn eindeloos. Heuvelachtig terrein, zandduinen op en af of een aantal rondjes om de Freulevijver. Fit blijven of worden? Het kan op uw vakantie op De Wâldsang.

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

 

kanohuur kano friesland camping de waldsang bakkeveen kamperen overnachten huren

 

kano kanohuur waldsang camping friesland bakkeveen

 

Outdoor bakkeveen kamperen friesland waldsang chalets prive sanitair

 

kamperen friesland fitness activiteiten bakkeveen drenthte trekkershutten actief