Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Eten en Drinken

Op de camping kunt u natuurlijk altijd terecht voor een lekkere maaltijd. Mocht u buiten de camping willen eten, ook dan zit u hier goed!

Bakkeveen ligt dichtbij een aantal zeer goede restaurants. Natuurlijk kunt u voor een lekker eten en drinken terecht in Bakkeveen bij Café De Brink of restaurant De Stripe. In de omliggende dorpen en steden zijn ook tal van goede eetgelegenheden te vinden. Een greep uit het ruime aanbod in de buurt:

Restaurants

In Norg vindt u de geweldige pizzeria Monte Giove, in Heerenveen kunt u heerlijk eten bij ‘t Gerecht en in Groningen is vis- en vegetarisch restaurant Brussels Lof een absolute aanrader.  Dineren in geheel Spaanse stijl kan in Drachten bij El Pacho en de beste spare-ribs eet u bij De Gulzige Kater in Groningen. Ook bij de De Drie Provinciën kunt u heerlijk eten, op fietsafstand van onze camping!

Altijd al willen eten in restaurant met een Michelinster?
Op korte afstand ligt de Koriander. Dit restaurant staat garant voor een geweldige eet ervaring die u niet snel zult vergeten!

Koriander – Drachten (15 min)

Sinds 1994 runnen Jan en Corry Gaastra hun restaurant en inmiddels staat het op de internationale culinaire kaart. In 2000 hebben de toenmalige commissarissen van de Koningin van de 3 noordelijke provincies het pand in Drachten geopend. Michelin heeft het restaurant sinds 1999 een ster toegekend.

Jan heeft een stijl van koken die u eerlijk kunt noemen. Verse, goede regionale producten sieren het bord. Geen tierelantijnen. De seizoenen, versheid van de producten, smaak en puur koken staan hoog in het vaandel.

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

t gerecht restaurant camping friesland waldsang bakkeveen eten

koriander waldsang restaurant eten camping kamperen

koriander eten camping waldsang restaurant