Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Leeuwarden – Fryslân 2018

“Ons tijdperk verandert. De wereld is groter geworden, de samenleving meer divers. Het vergt een flinke dosis moed, creativiteit en verbeelding om met die veranderingen om te gaan. Leeuwarden-Fryslân 2018 pakt het Culturele Hoofdstad jaar daarom aan om de kop boven het maaiveld uit te steken. Om als provincie, land en Europa een ontwikkeling door te maken om van een mienskip naar een iepen mienskip te gaan. Door de kansen die zich voordoen te zien en te luisteren naar nieuwe inzichten. Door flexibel te zijn en je aan te passen zonder jezelf te verliezen.”

Het culturele hoofdstad festival belooft een waar spektakel te worden. Het hele jaar door worden activiteiten georganiseerd, van groot tot klein! Zo trekken ”De Reuzen van  Royale de Luxe’ honderdduizenden bezoekers en bloeit de hoofdstad op met een concert van het Noord Nederlands Orkest. Met ruim 40 grote projecten en meer dan 100 ‘mienskip initiatieven’ is de gemeenschap nauw betrokken bij de organisatie.

Informatie

Hieronder vindt u handige informatie over alles met betrekking tot Leeuwarden 2018 (LF18).

Website 2018.nl
De jaarkalender met alle activiteiten (PDF)Jaarkalender
Brochure met achtergrond informatie over de meer dan 40 projectenBrochure
De complete online agenda voor LF18Agenda
De Highlights van LF18 uitgelichtHoofdprogramma
BereikbaarheidMet de auto
Met het OV *
Een krant met alle informatie en achtergronden (PDF)Seizoenskrant LF18

*Recreatiecentrum De Wâldsang neemt deel aan de Fryslâncard, een kaart waarmee u in Friesland gratis kan reizen met de bus. Deze is gratis te verkrijgen op de receptie. Meer informatie vindt u op de site van Arriva.

 

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop