Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Pretparken

Plezier en vertier met de kinderen beleven in 1 van de pretparken van Friesland? Het kan vanaf camping De Wâldsang. Op korte afstand van de camping vindt u een ruim aanbod!

Wildlands Adventure Zoo – Emmen (1u)

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

Ballorig – Drachten (10 min)

Bij Ballorig Drachten zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, klimmen op de reusachtige klimrekken en van de rollerbaan. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte. Er is genoeg zit plek voor de ouders, waar ze gratis gebruik kunnen maken van wifi. En Drachten ligt vlakbij Bakkeveen! Ideaal voor een dagje uit!

Duinen Zathe – Appelscha (25 min)

Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht. De draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier!

Aventoer – Burgum (25 min)

Aventoer, het grootste en spectaculairste indoor en outdoor park van Noord Nederland in Burgum. Outdoor klimmen tot op 15 meter hoogte met de langste tokkelbaan van Nederland: ruim 3/4 kilometer. Je zit er, ja echt, tussen de 10 en 12 minuten in!

Liever beide benen op de grond? Kom dan naar het indoor gedeelte: hier vermaak je je de hele dag, ook met regenachtig weer! Glow in The Dark midgetgolf in een indoor jungle, Led Bowlen op spierwitte banen, Lasergamen in een enorme indoor doolhof, of toch de laserstralen van de Mission Possible overwinnen? Je bent in alle schoolvakanties alle dagen welkom!

Aqua Zoo – Leeuwarden (40 min)

AquaZoo Friesland is met de uitgebreide diercollectie, de natuurlijke uitstraling van het park en de bijzondere dierverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen, het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland. Beleef de spetterende zeeberen-show, laat je omringen door los lopende ringstaartmaki’s en wandel over het strand met pinguïns; unieke momenten die je niet snel zult vergeten!

Tapirs en capibara’s duiken recht voor je neus het water in en wallabies springen voor je voeten langs. Je staat van verbluffend dichtbij oog in oog met boshonden en nergens anders kun je op minder dan een meter afstand imposante zeeberen bewonderen.

Kinderen gaan op pad en leven zich door het park ook lekker uit: knuffelen met de dieren op de kinderboerderij en klimmen en klauteren in de speeltuin. Leuk voor iedereen zijn de voederpresentaties!

Speel- en dierenpark Sanjesfertier – Zwaagwesteinde (35 min)

Kom snel een kijkje nemen in het enige combi speel- en dierenpark in Noord-Nederland. Bij Speel- en Dierenpark Sanjesfertier maakt het niet uit of de zon schijnt of het regent; hier kunnen jong en oud zich uren vermaken.

Stap in de monorail en bekijk het speelpark van bovenaf. Of test je verkeersinzicht in het verkeerspark. Bouw een kasteel op de blokkenzolder. Ook kun je de dieren van dichtbij bekijken in het dierenpark. Loop tussen de Lori’s van de Blauwe Bergen, aai de kamelen en bekijk de interessante dierenweetjes die verspreid zijn door het gehele park.

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop

 

wildlife adventure zoo pretpark waldsang camping friesland bakkeveen

 

 

wildlife adventure zoo camping de waldsang friesland bakkeveen pretpark

 

 

Duinenzathe camping friesland de waldsang bakkeveen kamperen kampeerplaats friesland

 

 

 

 

Aquazoo camping de waldsang kamperen chalets huren

 

aquazoo pretpark camping de waldsang friesland bakkeveen chalets kamperen met privesanitair

 

 

Sanjesfertier camping de waldsang kamperen kampeerplaats prive sanitair