Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Markten en braderieën

Op camping De Wâldsang en omstreken raakt u niet uitgekeken op de verschillende markten en braderieën in Friesland. Waar u de leukste vindt, leest u hier!

Vlooienmarkt Bakkeveen

De vlooienmarkten van Bakkeveen in Friesland zijn niet meer weg te denken. Het is 1 van de grootste openlucht markten van Noord-Nederland, met meer dan 500 stands en duizenden bezoekers per markt. Het is dan ook niet gek dat deze bekend staat om de gezelligheid en de omvang. Hier kunt u heerlijk rondneuzen tussen het enorme aanbod!

Markten en Braderieën in Friesland

Hier vindt u een overzicht van markten in Friesland. Er zijn een groot aantal plaatsen met een wekelijkse markt. Proef de ambachtelijk gemaakte stroopwafels op de markt van Groningen, of laat u verrassen door heerlijke verse olijven van de markt in Drachten.  De lekkerste producten, haalt u natuurlijk op de markt!

U vindt hier de agenda voor markten in Groningen, Drachten, SurhuisterveenOosterwolde en Leeuwarden.

Daarnaast organiseert de Wâldsang 1 keer per jaar een eigen braderie. Deze braderie wordt altijd druk bezocht en heeft meer dan 50 (!) stands. Hartstikke leuk voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen!
Wilt u hier meer over weten? Hou dan onze site in de gaten. In het recreatieprogramma voor de zomer komt alles te staan!

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknop Waldsang beschikbaarheidsknop


Kamperen in Bakkeveen, camping de waldsang.

Kamperen en luxe chalets in Bakkeveen, camping de waldsang.

Kamperen in Bakkeveen, camping de waldsang. Friesland