Recreatiecentrum De Wâldsang

Winnaar van de Gouden Zoover Award 2020 en door de ANWB beoordeeld met 4 sterren!

Informatie omtrent Corona (COVID-19)

Bakkeveen staat bekend en wordt bemind om z’n prachtige bossen, zandverstuivingen, duinen en heidevelden. Net buiten het dorp Bakkeveen ligt, midden in Landgoed De Slotplaats van Natuurmonumenten, camping De Wâldsang. Een camping met goede voorzieningen, ruime plaatsen en aandacht voor haar gasten.

Kamperen in Bakkeveen,

een bijzonder stukje Friesland!

Pssst... Lekker doorspelen als het regent? Dat kan!

Bekijk onze indoor speeltuin

“....de camping voldeed volledig aan onze verwachtingen. Zeker het privé sanitair is een aanrader. Perfecte fietsmogelijkheden. We gaan zonder twijfel terug....” 

Familie Janssen
Bekijk alle beoordelingen

Plonzen, duiken en spetteren!

Een verfrissende duik neemt u in het verwarmde openluchtzwembad Dúndelle of Wotterwille! De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zwembad, terwijl u op de prachtige zonneweide een goed boek leest! Of ‘s ochtends in alle vroegte een aantal baantjes trekken en daarna fris aan de dag beginnen! Als gast van De Wâldsang geniet u gratis van deze prachtige zwembaden op een steenworp afstand!

Bekijk het zwembad

Kampeer met privé sanitair of huur een chalet in Friesland

Kies voor net iets meer gemak door te kamperen met privé sanitair. Liever meer luxe? Dan bieden wij compleet ingerichte luxe chalets aan het water en Slotplaats chalets met bosrijk uitzicht. Komt u met uw eigen camper dan kunt u gebruik maken van onze speciale camperplaatsen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bekijk de accommodaties

Alvast voorpret? Download de waldsang app!