Kanoën, fitness of hardlopen

Lekker actief bezig zijn

Activiteiten

Wilt u tijdens uw vakantie toch sportief bezig zijn? Dat kan! Vanaf De Wâldsang kunt u prachtige stukken kanoën, hebben wij voor uw workout een samenwerking met fitness-sportschool Club Fysiek in Marum en leent de natuur hier zich uitstekend voor een rondje hardlopen! Lees hier verder over alle activiteiten.

Sportief vakantie vieren

Kanoën
De kano laat u te water tegenover De Wâldsang. Vanaf hier kunt u alle kanten op; het Koningsdiep op of een heel eind varen richting Frieschepalen of Drachten. Alleen wanneer u een bordje ‘Ameland’  tegenkomt, bent u te ver. 

Op zoek naar een groepsactiviteit? Wij organiseren graag een Wânnotocht voor u. Meer weten? Lees dan hier alles over de Wânnotochten.

Kilometers maken

Club Fysiek Marum
Speciaal voor u als gast op De Wâldsang hebben wij een samenwerking met Club Fysiek in Marum. Uzelf lekker in het zweet werken doet u bij de fitness, of één van de groepslessen die worden aangeboden. Bij Club Fysiek heeft u toegang tot de sauna, de massagestoel en is koffie, thee en sportdrank inbegrepen! Haal uw toegangskaart bij de receptie!

Hardlopen
Waar rent het nu lekkerder dan in de frisse boslucht? Juist, nergens! Direct vanaf de camping loopt u zo het bos in! De mogelijkheden om door de natuur hard te lopen zijn eindeloos. Heuvelachtig terrein, zandduinen op en af of een aantal rondjes om de Freulevijver. Fit blijven of worden? Het kan op uw vakantie op De Wâldsang.