Lekker lang vakantie vieren

Het hele seizoen

Seizoenplaats in de Friese Wouden

Een heel seizoen kamperen met uitstekende voorzieningen? Kies dan voor een seizoenplaats in Friesland, op De Wâldsang. Een betaalbaar ‘vakantiehuisje’ voor het hele gezin! 

Het hele seizoen genieten van de natuur en de rust.

Een seizoenplaats in de Friese Wouden

Op de camping is een dekkend wifi netwerk, zodat u overal goed bereik heeft. U kunt genieten wanneer het u past: de rust van door de week of de gezelligheid in het weekend! Als gast van De Wâldsang kunt u gratis zwemmen in het openluchtzwembad in Bakkeveen en Marum, er zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen, een dierenren, wasserette en een goede snackbar met Grand Café.

Als u overweegt een seizoenplaats te nemen, begrijpen we dat u de camping eerst wilt bekijken. Daarom kunt u een afspraak met ons maken, zodat we u alles kunnen vertellen over onze camping. Onder het genot van een kop koffie natuurlijk!
Mail naar info@waldsang.nl, of bel naar 0516 54 12 55.

Bekijk alle faciliteiten

Bekijk faciliteiten

Top recreatiecentrum met mooie complete chalets en zeer goede voorzieningen. Ook de camping ziet er top uit. Mooi dicht bij het dorp Bakkeveen en uniek gelegen in de bossen. Het grootste pluspunt naast de mooie ligging zijn de vriendelijke en servicegerichte medewerkers!

Ype de Vries
Bekijk alle beoordelingen