Animatie, voor iedereen wat te doen!

Het ultieme vakantiegevoel!

Animatie voor groot en klein

Tijdens de schoolvakanties hoeft niemand zich meer te vervelen. Het professionele recreatieteam zorgt voor een gevarieerd programma. Knutselen, gekke spellen, sporten, avondtheater en nog veel meer! Voor de zomervakantie staan er al heel veel leuke dingen gepland. Daarom hier een klein overzicht van een paar toffe activiteiten!

Save the date

Een onvergetelijke vakantie door het professionele animatieteam

Bekijk hier het animatieprogramma

Zoveel te ondernemen

Voor alle leeftijden is er genoeg te doen: lekker chillen in het jeugdhonk met gratis wifi, tv en dvd-speler of fanatiek een potje voetbal of basketbal spelen in de freegame sportarena.

Met de mooie omgeving is het heerlijk om een kano te huren en lekker het water op te gaan. Ook bij slecht weer niet getreurd, met de indoor speeltuin Joepie Toepie, een bibliotheek met een ruime keuze aan goede titels, een spel-o-theek en draadloos internet over de gehele camping is zelfs een regenachtige dag een top dag!

Top recreatiecentrum met mooie complete chalets en zeer goede voorzieningen. Ook de camping ziet er top uit. Mooi dicht bij het dorp Bakkeveen en uniek gelegen in de bossen. Het grootste pluspunt naast de mooie ligging zijn de vriendelijke en servicegerichte medewerkers!

Ype de Vries
Bekijk alle beoordelingen