Op avontuur

Super spannend

Wildlands Adventure Zoo

Bepaal zelf hoe u deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten.

Of loop gewoon met uw twee benen op het pad door het oerwoud. Uw tocht brengt u via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat u niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd uw hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

Duinen Zathe

Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool.

Bekijk website

Nienoord

Park Nienoord, het leukste familie-uitje van Groningen, midden in de bossen op het prachtige Landgoed Nienoord in Leek. Kom langs om te spelen, om op expeditie te gaan of een ritje te maken met een miniatuurtrein!

Bewonder de grote miniatuurwereld binnen, de modelspoorbaan buiten en maak zelf een ritje als reiziger met de miniatuurtrein van Nienoord Spoor. Op zon- en feestdagen rijden er stoomlocomotieven net als vroeger op steenkool en water. Met 3,5 km aan sporen is er het grootste miniatuurspoorbedrijf van Nederland.