Plonzen, duiken en spetteren

Gratis zwemmen

Gratis zwemmen in Bakkeveen

Als gast van camping De Wâldsang heeft u gratis toegang tot het zwembad. Bij de receptie van de camping kunt u terecht voor uw zwemkaarten. Het zwembad bevindt zich op korte afstand van de camping, ca. 5 minuten fietsen, en is geopend van mei t/m augustus. Een verfrissende duik neemt u in het verwarmde openluchtzwembad Dúndelle! De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zwembad, terwijl u op de prachtige zonneweide een goed boek leest! Of ‘s ochtends in alle vroegte een aantal baantjes trekken en daarna fris aan de dag beginnen! Geniet van een gratis complete zwemervaring op een steenworp afstand!

Zwembad Bakkeveen

Openluchtzwembad Dúndelle heeft een hoog gelegen springkuil met unieke onderwatervensters en 2 springplanken. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een apart kleuterbad, een speelbad voor de kinderen en kunt u ‘s ochtends heerlijk baantjes trekken in het 25 meter bad.

Het gehele zwembad wordt omringd door een prachtig veld waar u kunt zonnen en u de mogelijkheid heeft om te voetballen (panna) of volleyballen. Voor de kinderen zijn er ook allerlei speeltoestellen aanwezig!

Wanneer kan ik gaan zwemmen?

Bekijk openingstijden