Goed, schoon en duurzaam

Zoals het hoort

Goed en schoon sanitair

Al jarenlang besteden wij veel aandacht aan het schoonhouden van onze sanitaire voorzieningen. Schoon sanitair vinden wij een randvoorwaarde voor een ontspannen vakantie. In onze ruim opgezette en verwarmde sanitairgebouwen vindt u alle voorzieningen die u verwacht, met o.a. afsluitbare wascabines, heerlijke douches, babybadkamer, (af)was gelegenheid, toiletpapier, toiletbrilreiniger, zeep, electrische handendrogers en een chemisch toilet.

Duurzaamheid

Een camping middenin de natuur heeft duurzaamheid natuurlijk hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij een sep-card systeem voor de douches, is de oude TL-verlichting in de toiletgebouwen vervangen door LED lampen met bewegingsmelders en verwarmen 180 heat pipes op het dak het water van onze toiletgebouwen. Stap voor stap verduurzamen wij op deze manier onze mooie camping, zodat ook (uw) toekomstige kinderen kunnen genieten van de natuur in Bakkeveen. Wilt u meer weten over wat wij als camping doen voor een beter klimaat? Op de pagina duurzaam kamperen leest u hier alles over.

Ik wil ook prive sanitair!

Bekijk mogelijkheden

Kamperen met prive sanitair

De vrijheid van kamperen maar met het gemak van eigen sanitair. Ervaar de luxe van privé sanitair: uw eigen douche, wastafel en toilet naast de caravan. Compleet met al uw eigen spullen in een verwarmde unit.