Snuffelen en struinen

Unieke vondsten

Markten en braderieën

Op camping De Wâldsang en omstreken raakt u niet uitgekeken op de verschillende markten en braderieën in Friesland. WIj vertellen u onze suggesties.

Vlooienmarkt Bakkeveen

De vlooienmarkten van Bakkeveen in Friesland zijn niet meer weg te denken. Het is 1 van de grootste openlucht markten van Noord-Nederland, met meer dan 500 stands en duizenden bezoekers per markt. Het is dan ook niet gek dat deze bekend staat om de gezelligheid en de omvang. Hier kunt u heerlijk rondneuzen tussen het enorme aanbod!

Markten en Braderieën in Friesland

Bekijk hier een overzicht van markten in Friesland. Er zijn een groot aantal plaatsen met een wekelijkse markt. Proef de ambachtelijk gemaakte stroopwafels op de markt van Groningen, of laat u verrassen door heerlijke verse olijven van de markt in Drachten. De lekkerste producten, haalt u natuurlijk op de markt!

Alle markten op een rij

U vindt hier de agenda voor markten in Groningen, Drachten, Surhuisterveen, Oosterwolde en Leeuwarden.

Daarnaast organiseert De Wâldsang 1 keer per jaar een eigen braderie. Deze braderie wordt altijd druk bezocht en heeft meer dan 50 (!) stands. Hartstikke leuk voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen!