Op vakantie met uw hond?

Unieke hondenspeeltuin op De Wâldsang!

Kamperen met uw hond

Zoover 8.9 Tineke: "Ideale camping voor kampeerders met honden. Er is een losloopgebied grenzend aan de camping; op de camping zelf is een hondenspeelplaats met behendigheidsparcours. Wij waren er met 2 honden en dit was echt een verrassing, de kers op de taart."

Gaat uw hond mee op vakantie? Dan is camping De Wâldsang zeer geschikt! Uw trouwe viervoeter is een onderdeel van uw gezin en bij ons van harte welkom. Net als voor het vermaak van de kinderen is er ook aan de hond gedacht. In 2019 hebben wij een unieke hondenspeeltuin aangelegd.

Losloopgebied grenzend aan de camping

Direct grenzend aan de camping is een losloop gebied voor uw hond! Heerlijk de hond uitlaten en hem of haar lekker laten rennen. Camping De Wâldsang ligt midden in landgoed 'De Slotplaats' van Natuurmonumenten. Een natuurgebied van 200 hectare met een grote variatie, waardoor het een aantrekkelijk wandelgebied is. Is de hond onverhoopt vies geworden? Geen probleem, in de speciale hondendouche kunt u uw viervoeter uitgebreid verwennen!

Wilt u komen kamperen met uw hond?

boek deze hondvriendelijke camping

Faciliteiten voor uw hond

Wij bieden diverse faciliteiten voor uw hond:

  • Hondenspeeltuin
  • Hondenbad met douche
  • Losloop gebied direct grenzend aan de camping
  • De chalets zijn voorzien van een gaashekwerk en poortjes, zodat uw hond vrij rond kan lopen
  • Hondenpoepzakjes verkrijgbaar op diverse punten op de camping
  • Op het terras van De Kienstobbe wordt uw hond niet vergeten

Op 5 km afstand vanaf de camping, in Waskemeer, vindt u 't Natte Neuzenbad; een heus hondenzwembad! Een overdekt, verwarmd bad ± 27°C zonder chloor.