Een eigen 'stekkie'

Van april t/m oktober

Jaarplaats voor chalets en stacaravans

Voor wie graag een eigen ‘stekkie’ wil hebben, biedt De Wâldsang een ruime jaarplaats. Een gastvrije camping waar we er alles aan doen om het u gedurende het hele seizoen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Van de fris groene lente kleuren eind maart tot en met de rood/oranje kleuren van de herfstvakantie kunt u genieten van alles wat De Wâldsang te bieden heeft!

Meer informatie over een eigen stekkie

Neem contact op

Faciliteiten voor onze jaarplaatsen

Als gast van De Wâldsang kunt u gratis zwemmen in het openluchtzwembad in Bakkeveen. Er zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen, een dierenren, een wasserette, een goede snackbar en een grand café. De jaarplaatsen zijn ongeveer 180m2 groot, beschikken over een 16 ampère elektra aansluiting, goede waterdruk en een vaste gas aansluiting.

Wifi is tegenwoordig niet meer weg te denken op een camping. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een router te laten plaatsen, zodat u verzekerd bent van een goede verbinding. 

Jaarplaatsen met zorg uitgekozen

Het onderhoud aan het gras wordt door ons verzorgd. Liever zelf maaien? Bij de receptie staan grasmaaiers voor u klaar en de gele kruiwagens bij het groen afval station kunt u gebruiken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons huidige aanbod op de pagina te koop. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Bakkeveen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar info@waldsang.nl of bel naar 0516 541255.

Het hele jaar genieten