Altijd bereikbaar

Ook op vakantie

Gratis WiFi

Bij aankomst krijgt u 1 gratis wifi-ticket van ons. Hiermee kunt u met 1 apparaat gebruik maken van het internet. Op de hele camping heeft u de beschikking over het draadloze netwerk. Met meer dan 30 hotspots zorgen wij ervoor dat u overal bereik heeft.

Omdat Bakkeveen in een zogenaamd buitengebied valt, bieden de grote providers als Ziggo en KPN niet voldoende capaciteit voor een camping. In samenwerking met Northnets hebben we een glasvezelkabel aangelegd naar de camping, om toch voor voldoende capaciteit te zorgen.

Krachtige antennes

Wij hebben de wifi-antenne’s op alle masten vervangen door krachtigere zenders. De enkele antenne op elke mast heeft plaats gemaakt voor 2 of 3 van deze krachtigere zenders. Door onze wifi infrastructuur te blijven verbeteren, hopen wij te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar een stabiele en snelle internetverbinding op de camping.

Mocht u met meerdere apparaten online willen, dan kunt u extra tickets kopen voor €2,- per dag. Wifi is niet inbegrepen bij seizoen-, voorseizoen-, hoogseizoen- en jaarplaatsen.

Kleine vergoeding beter aanbod

Een vergoeding voor wifi? Is dat nog wel van deze tijd?
Zeker. Wifi aanbieden op zo’n grote schaal is en blijft een grote uitdaging. Door een kleine vergoeding te vragen voor onze voorziening, waarborgen wij de kwaliteit. Onze camping heeft weliswaar een glasvezelaansluiting, maar het aanbod van data is niet onbeperkt. Daarom verkiezen wij kwalitatief goed/snel internet boven het (te) erg belasten van onze datacapaciteit door wifi onbeperkt te maken.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig tijdens het boeken?
U kunt altijd contact met ons opnemen via 0516 54 12 55 of een mail sturen naar info@waldsang.nl