Unieke accommodaties

Duurzaam en bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten in Friesland

Bij overnachten in Nederland denkt u misschien al snel aan een hotel, maar u kunt het zo bijzonder maken als u zelf wilt. Wat dacht u van een overnachting in een safaritent, een trekkershut of een barrel? Even helemaal terug naar de basis en bijzonder overnachten in Fryslân. Dat doet u op recreatiecentrum De Wâldsang. Hier ontdekt u de prachtige natuur van Bakkeveen en omstreken te voet of op de fiets.

Overnachten in bijzondere accommodaties

Natuurlijk kunt u bij De Wâldsang ‘gewoon’ kamperen. Heerlijk in uw eigen tent of caravan even tot rust komen. Maar wat overnachten op ons recreatiecentrum echt bijzonder maakt, zijn de verschillende accommodaties. U kunt het gerust glamping noemen, want u bent van alle gemakken voorzien en kunt lekker aarden met het gras tussen uw tenen. Naast onze chalets, kunt u op De Wâldsang overnachten in een safaritent, een trekkershut en een heuse barrel.

Safaritent voor het hele gezin

“Wauw pap en mam, slapen we daarin?” De safaritent is een echte eyecatcher. Stoer en luxe komen hier samen en maken de vakantie of het weekend weg met het gezin tot een feestje. De tent is van alle gemakken voorzien en de kinderen hebben alle ruimte om te spelen, ook als het weer wat minder is. Ondertussen duikt u in uw boek onder het genot van een vers bakje koffie. Gaat u op safari? Kijk hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de safaritenten.

Trekkershut voorzien van alle gemakken

Een hangmat, een matras zo zacht als wolken en alle gemakken binnen handbereik. De trekkershutten zijn als een hotelkamer in het bos en compleet ingericht voor vijf personen. Hier komt u helemaal tot rust. Het enige waar u nog aan hoeft te denken is koken. Ga voor een bijzondere overnachting en geniet van uw eigen houten huisje! Kijk hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de trekkershutten.

Tiny-house-ervaring in de barrel

U kijkt elkaar aan en vraagt uzelf af: is dit onze verblijf? Jazeker! Een overnachting in de barrel is misschien wel de meest bijzondere manier om in Fryslân te overnachten. Niet alleen is het een goed gespreksonderwerp, de accommodatie combineert design, comfort en een positieve impact op het milieu. De barrel is namelijk gemaakt van volledig recyclebaar materiaal en full-electric. Gaat u voor een onvergetelijke overnachting? Kijk hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de barrel.

Ontdek de omgeving

Ga op ontdekking in Fryslân en kom helemaal tot rust in het bosrijke gebied vol heide- en zandvlakten rondom Bakkeveen. Hier ontmoet u de gemoedelijk grazende schapen die vanuit de schaapskooi over het heideveld lopen. Tijdens uw wandeling ziet u een veelzijdig landschap met bos, struikgewas, landwegen, heide en zandverstuivingen aan u voorbij trekken. Het Mandefjild is dan ook de moeite waard. Meer informatie over de omgeving vindt u hier.