Informatie omtrent Corona (COVID-19)

De Wâldsang heeft onderstaande maatregelen genomen die van kracht zijn tot dit niet meer noodzakelijk is. 
We zullen ons beleid blijven updaten aan de hand van de voorschriften van het RIVM. Voor meer informatie over het Coronavirus COVID-19 verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus

Er zijn veel vragen omtrent het Coronavirus COVID-19. Belangrijk om te weten is dat wij de richtlijnen volgen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA-RECRON. De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staat hierbij voorop. Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik nog op vakantie vanwege het Coronavirus (COVID-19)?
Er is op dit moment geen reden om vakanties in Nederland te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties, de brancheorganisatie, de RECRON en gemeente, die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt en daar doen wij ons uiterste best voor. Wij dragen, zoals u van ons gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. We hebben extra aandacht voor:

  • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde 'handcontactpunten' als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kunnen we onze reservering kosteloos annuleren?
Wij kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Angst voor het Coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het Coronavirus is helaas geen gegronde reden voor annuleren. Mocht u toch besluiten om uw vakantie te annuleren, dan treden de voorwaarden van de RECRON in werking.

Ik heb een vakantie geboekt en ik kom uit een gebied waar het coronavirus is uitgebroken. Krijg ik de vooruitbetaalde boekingssom terug?
Binnen Nederland is het toegestaan om op vakantie te gaan. Mocht u toch besluiten om uw vakantie te annuleren, dan treden de voorwaarden van de RECRON in werking.

Ik heb het coronavirus en daarom moet ik ons verblijf annuleren. Hoe werkt dit?
Heeft u bij ons een annuleringsverzekering afgesloten, dan is dit gedekt en valt onder de volgende artikelen van de voorwaarden:
6.1.1 Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van verzekerde.
6.1.2 Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van familieleden in de 1e of 2e graad of huisgenoten van verzekerde.

Uiteraard is het wel zo dat u moet annuleren op advies van een arts.