Kamperen in de herfstvakantie

Ruik en beleef de herfst in Friesland!

Herfstvakantie vieren in de bossen van Bakkeveen

De Wâldsang is omringd door het prachtige gebied 'De Slotplaats' van Natuurmonumenten. Een natuurgebied van 200 hectare met een grote variatie, waardoor het een aantrekkelijk wandelgebied is. Oktober is bij uitstek dé maand om te genieten van de mooie, warme herfstkleuren, de kastanjes en de paddestoelen. Na een heerlijke boswandeling kunt u bij een brandend haardvuur in het grand café ontspannen met een cappuccino of warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Wij serveren tarte grandmère; lauwwarm appelgebak met een bolletje Italiaans vanilleijs en slagroom.

Op vakantie in de herfst

Ruik en beleef de herfst! Alle kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektra 16 ampère, CAI (digitaal), water en afvoer. Wilt u lekker met uw caravan op pad en het aangename comfort van uw eigen badkamer ervaren? Dan is kamperen met privé sanitair iets voor u! De ruime sanitaire units zijn ingericht met douche, toilet, wastafel en verwarming.

Bekijk kampeerarrangementen

Toch liever een accommodatie huren?

Snel naar de huurarrangementen

Op vakantie met uw hond

Gaat uw hond mee op vakantie? Dan is camping De Wâldsang zeer geschikt! Uw trouwe viervoeter is een onderdeel van uw gezin en bij ons van harte welkom. Net als voor het vermaak van de kinderen is er ook aan de hond gedacht. Wij hebben een unieke hondenspeeltuin aangelegd en direct grenzend aan de camping is een losloop gebied voor uw hond! Heerlijk de hond uitlaten en hem of haar lekker laten rennen. Is de hond onverhoopt vies geworden? Geen probleem, in de speciale hondendouche kunt u uw viervoeter uitgebreid verwennen!

Wâldsang Wandelarrangement

Houdt u ook zo van wandelen? Dat is het wandelarrangement echt iets voor u! Kilometers maken en de zuivere boslucht opsnuiven. Op korte loopafstand van de camping vindt u drie fantastische natuurgebieden: Het Mandefjild, De Duurswouderheide en Landgoed De Slotplaats. In deze prachtige gebieden hebben wij 3 routes van 14 km voor u uitgezet en gebundeld in een routeboekje met omgevingsinformatie, een stadswandeling en 2 plusroutes op de Merskerheide (Ureterp, fietsafstand) en de Delleboersterheide (Oldeberkoop, autorit).