Aangenaam!

Wij zijn De Wâldsang

Al meer dan 50 jaar De Wâldsang!

Meer dan 50 jaar geleden begonnen onze grondleggers, heit en mem: Evert en Hennie Russchen, aan hun droom: ze kochten in 1968 een kampeerboerderij met 2 slaapzalen en een grasveldje waarop tenten konden staan. Van het vak hadden ze nog geen kaas gegeten, maar met een schep, een kruiwagen en Friese nuchterheid zijn ze gewoon bij het begin begonnen… Ze hebben een prachtige camping overgedragen die in de basis nog steeds de gemoedelijke gezinscamping is! Sinds de jaren ’90 mochten wij het stokje overnemen en het avontuur voortzetten. De Friese nuchterheid is gebleven: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Voortzetten van het avontuur!

Jan Willem kwam eind jaren ’80 terug uit Zwitserland en Duitsland waar hij met veel plezier aan het horeca-leven had geproefd. De volgende stap was terug naar zijn roots en werken op De Wâldsang. Het gastheerschap stroomde inmiddels door zijn aderen. Dit, in combinatie met zijn ondernemersdrang, was de belangrijkste drijfveer om de camping voort te zetten. In de loop der jaren is er heel wat veranderd in de kampeersector. Door afwisselende 'denk' en 'doe' winters is De Wâldsang tegenwoordig uitgebreid tot 13.5 hectare, hebben we een hoog voorzieningen niveau en nemen we onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. 

Jarenlang met veel trots!

Wij zijn ontzettend trots dat gasten al jaren hun welverdiende vakantie bij ons in de ‘achtertuin’ doorbrengen, dit blijft voor ons bijzonder! Vooral de sfeer, gastvrijheid en de natuurlijke uitstraling vinden we extra belangrijk.

Wij stoppen onze ziel en zaligheid in de camping, maar uiteraard doen wij dit niet alleen. Om ons heen hebben we een fantastisch team verzameld die, ieder met hun eigen kwaliteit en persoonlijke inbreng, allemaal even belangrijk zijn! Met z’n allen doen we ons uiterste best om u een ultieme vakantiebeleving te geven bij ons op De Wâldsang.

Tot ziens, Oant sjen!
Jan Willem & Siska