Recreatie

Ben je benieuwd wat ons animatieteam de komende tijd alle-
maal voor jullie heeft gepland?
Ga hier direct naar het recreatieprogramma!

Markten en braderieën

Op camping De Wâldsang en omstreken raakt u niet uitgekeken op de verschillende markten en braderieën in Friesland. Waar u de leukste vindt, leest u hier!

Vlooienmarkt Bakkeveen

De vlooienmarkten van Bakkeveen in Friesland zijn niet meer weg te denken. Het is 1 van de grootste openlucht markten van Noord-Nederland, met meer dan 500 stands en duizenden bezoekers per markt. Het is dan ook niet gek dat deze bekend staat om de gezelligheid en de omvang. Hier kunt u heerlijk rondneuzen tussen het enorme aanbod!

Markten en Braderieën in Friesland

Hier vindt u een overzicht van markten in Friesland. Er zijn een groot aantal plaatsen met een wekelijkse markt. Proef de ambachtelijk gemaakte stroopwafels op de markt van Groningen, of laat u verrassen door heerlijke verse olijven van de markt in Drachten.  De lekkerste producten, haalt u natuurlijk op de markt!

U vindt hier de agenda voor markten in Groningen, Drachten, SurhuisterveenOosterwolde en Leeuwarden.

Daarnaast organiseert De Wâldsang 1 keer per jaar een eigen braderie. Deze braderie wordt altijd druk bezocht en heeft meer dan 50 (!) stands. Hartstikke leuk voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen!
Wilt u hier meer over weten? Hou dan onze site in de gaten. In het recreatieprogramma voor de zomer komt alles te staan!

Boek nu uw vakantie!

Waldsang tarievenknopWaldsang beschikbaarheidsknop